2021 er i ferd med å bli historie.

Lesjaskogsvatnet Camping ser tilbake på et aktivt år der det fortsatt jobbes hardt for å bli ferdig med

alle prosjekt som er planlagt gjennomført innen 31.12.2021.

Onsdag 14. juli ble vår tømmestasjon for campingvogner og bobiler tilkoblet og klar for bruk. Tømmestasjonen er lett synlig og tilgjengengelig og er åpen fra ca 15. mai til 15. september. Kalde perioder om vinteren medfører at tømming og fylling av vann må foregå innendørs resten av året.

Mandag 12. juli 2021 er vår nye lader for EL-biler klar til bruk. Laderen er tydelig merket, plasert midt på plassen og er tilgjengelig for alle. Pris og betalingsmåte står på plakat ved laderen.

 

 

En ny gapahuk er oppsatt på stranda. Offisiell åpning er enda ikke foretatt men gapahuken er åpen for alle som ønsker å benytte seg av den.

 

 

Hytte 16 "Reinsbu" er under oppføring og er forventet ferdig til utleie i februar 2022. Hytta får hele 9 sengeplasser og har innlagt vann og dermed WC, dusj/bad og kjøkken. Flere opplysninger om denne følger.

 

Reinstrakket, en middels til lett guidet fjelltur starter med buss fra Lesja stasjon til Filling på Dalsida. Deretter rusler vi etter den gamle setervegen mellom Dalsida og Lesja. Guiden vil fortelle om flora og fauna i området med spesiell vekt på hvordan Lesjingene livnærte seg. Første tur i 2022 blir annonsert senere.

 

Verket starter med buss fra Lesja Bygdetun som tar oss med til et massefangstanlegg ved Verket på Slådalsvegen. Første tur i 2022 blir annonsert senere.

 

Mer om turene på sidene "Reinstrakket" og "Verket" på hjemmesida vår.

Type text here

Vinter i Innlandet.

Is og snø har lagt seg på Lesjaskogsvatnet. Hver årstid har sin sjarm og det gjelder også høst/vinter

Velkommen til Lesjaskogvatnet Camping

20211105. Isen r i ferd med å legge seg på Lesjaskogsvatnet