PRISER

Tråbåt: Kr 60 pr time

Kano: Kr 60 pr time
Kano: 250 Kr for 5 - 6 timer
Kano: 350 Kr for 7 -12 timer

Kano: 500 Kr for Ett døgn (24 timer)

Sykkel: Kr 40 pr time

 

Utleie av hytter

Vi har 13 hytter til utleie.

Hytte 10 og 11 har 3 sengeplasser og hytte 12 - 14 har 4 sengeplasser.

Hyttene har veranda og er utstyrt med spisebestikk, dekketøy, kokeplate, mikrobølgeovn, vannkoker, kjøleskap og det mest nødvendige av stekepanne og kokekar.

 

Pris: Du finner prisen på ledige hytter ved å søke på dato og hytte på vår booking-side. Alle prisene forutsetter at hyttene er rengjort og tømt for søppel når oppholdet avsluttes. Dersom du ønsker at vi foretar rengøring gjør vi gjerne det for et tillegg i prisen på kr. 200,- per opphold.

Hytte 15

Hytta har to soverom med 3 og 2 sengeplasser og stue med dobbel sovesofa. Stua er i tillegg utstyrt med kabeltv og har vedovn. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr med stekeovn, mirobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og bestikk og dekketøy til 6 personer. Badet har WC, dusj og vask. Hytta har veranda og utsikt ut over Lesjaskogsvatnet.

 

Pris: Du finner prisen på ledige hytter ved å søke på dato og hytte på vår booking-side. Dersom du ønsker at vi foretar rengøring gjør vi gjerne det for et tillegg i prisen på kr. 300,- per opphold.

Hytte 1 - 7 har 4 sengeplasser.

Hyttene er utstyrt med spisebestikk, dekketøy, kokeplate, mikrobølgeovn, vannkoker, kjøleskap og det mest nødvendige av stekepanne og kokekar.

 

Pris: Du finner prisen på ledige hytter ved å søke på dato og hytte på vår booking-side. Dersom du ønsker at vi foretar rengøring gjør vi gjerne det for et tillegg i prisen på kr. 200,- per opphold.

Se på våre gunstige priser. Medlemmer av Norges Automobilforbund (NAF) får 10% rabatt på døgnopphold på Lesjaskogvatnet Camping i telt, campingvogn og/eller bobil, samt 5% rabatt ved leie av hytter.

 

Utleie av båter